Landsdækkende kampagne

Vi har mange års erfaring i at udføre landsdækkende kampagner og har gennem mange år kørt og kører stadig for nogle af Danmarks største leverandører til butikker/forhandlere.

Vi udfører kampagner for såvel mindre som større firmaer, vi yder landsdækkende service og kan afvikle en kampagne flot og professionelt på kort tid.

Vi udfører:

  • Kundens kampagne.
  • Idéoplæg via professionelle grafikere.
  • Idéer i samarbejde med kunden.
  • Alle former for materiale til kampagnen.
  • Rudeklæb og facadeskilte.
  • Indkøb af dekorations effekter til udstillingen.

Deko Style Specialer

Indeholder landsdækkende kampagner, vinduesdekoration, instore aktiviteter, butiksindretning, boligindretning, kreative idéoplæg, showrooms, messer, kurser, foredrag, modeshows, prøveopstillinger, trykning af kampagnemateriale, lagerhotel, ordreforsendelser, fotooptagelser, film, foliereklame, grafiske oplæg og annoncer mm.

Deko Coaching

Et nyt og spændende koncept fra Deko Style. Vil du have tjek på de nyeste trends, dekoration af dine vinduer, flotte og salgsfremmende salgs-øer,  indretning af butikken, belysning, skilteskrivning & farvelære. Så benyt dig af Deko Coaching, hvor vi coacher dig i din butik.

Ring for nærmere oplysninger til Anja Grønne, tlf. 20 44 35 14 eller kontakt os for mere info her.

Showrooms / Merchandising

Ønsker dit firma en flot og anderledes indretning og opsætning af varer, ønsker du at kunder skal få idéer i butikken, kontakt os da for yderligere information. Vi har kontakt til dygtige og kreative skiltefirmaer, så du ikke selv skal henvende dig til mange forskellige aktører. Konkurrencedygtige priser.

Indretning

Professionel hjælp til indretning af butikker, kontorlokaler, showrooms eller måske din private bolig. Vi hjælper med alt fra farverådgivning, indretning, forslag og indkøb til boligen, idéer til dekorativt pynt/brugskunst, eller hvad du måtte ønske. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 20 44 35 14 eller kontakte os her.

Vindues dekoration

Vi udfører samtlige former for vinduesdekoration til instore aktiviteter og har 22 års erfaring at trække på.  Enkle og stilrene linier, god kvalitet og finish er sammen med de små detaljer løsningen til en fuldendt dekoration. Vi hjælper også gerne med at få en sammenhæng mellem vinduerne og butikken ved at opbygge fokale punkter og salgsfremmende dekorationer.
Vi følger trenden i både ind- og udland og ved altid, hvad der rør sig af ny stil og farver.

Messestande

Vi udarbejder idéoplæg, hvilket også kan ske i tæt samarbejde med dig. Vi har idéen til at sætte optimal fokus på netop din stand. Desuden udfører vi alt lige fra kreative oplæg til opsætning og nedtagning.